Τρόποι Επικοινωνίας, Φόρμα Παραγγελιών και Φόρμα Online Αγορών

 

Τρόποι Επικοινωνίας

 

1.Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο κατάστημα μας στο Περιστέρι στην Σοφοκλή Βενιζέλου 63, ώρες καταστημάτων.

2. Στο τηλέφωνο 210 5817170

3. Στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση
eksipnesideeskaixrisimes@yahoo.com

 

Παραγγελίες


Μπορείτε να μας παραγγείλετε και προϊόντα στις κατηγορίες μας που δεν έχουμε εκείνη την στιγμή και θα σας τα φέρουμε. Όπως για παράδειγμα κάποιον τίτλο βιβλίου.

Για παραγγελίες είτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, είτε με email ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα γράφοντας στο σχόλιο το προϊόν που επιθυμείτε να παραγγείλετε. 
(στη συγκεκριμένη φόρμα μόνο παραγγελία κάποιου προϊόντος που δεν υπάρχει στον κατάλογό μας, όχι αγορές. Για αγορές θα συμπληρώσετε την Φόρμα Online Αγορών που θα βρείτε πιο κάτω).

Φόρμα Παραγγελιών


Online Αγορές 

Για τις online αγορές σας, υπάρχουν οι εξής τρόποι:

α. Τηλεφωνικά στο 210 5817170

β. στέλνοντας email στο eksipnesideeskaixrisimes@yahoo.com

γ. συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, γράφοντας το κωδικό του προϊόντος, το είδος (σπίτι, αυτοκίνητο, σκύλος, έπιπλο, βιβλίο), κι αν έχει τις επιλογές χρώμα, μέγεθος ή διαστάσεις – χρώμα – είδος σε έπιπλα.

*** Οι αγορές online γίνονται μόνο με αντικαταβολή συν τα έξοδα αποστολής ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μετά την συμπλήρωση της φόρμας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το ποσό των αγορών σας συν τα έξοδα αποστολής πριν προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας σας. 

*** Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με το Ταχυδρομείο και αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα. 

Φόρμα Online Αγορών