Εδώ θα βρείτε…

Καλώς ήρθατε στο πολυθεματικό κατάστημα «Έξυπνες Ιδέες και Χρήσιμες». 

Στο κατάστημά μας θα βρείτε έξυπνες ιδέες και χρήσιμες για να σας κάνουν την ζωή πιο εύκολη κι ευχάριστη.

Το κατάστημά μας είναι πολυθεματικό διότι αποτελείται από τέσσερις κατηγορίες συν μία. 

Εδώ θα βρείτε έξυπνα gadget και ιδέες για το σπίτι, το αυτοκίνητο, τους σκύλους, βιβλία και έπιπλα δικής μας κατασκευής.

  • Είδη σπιτιού κι έξυπνα gadget για το σπίτι για να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Από είδη προστασίας παιδιών από έπιπλα και πόρτες έως αποθήκευση παπουτσιών κι όχι μόνο. Είδη κουζίνας, μπάνιου κι άλλα πολλά που οι τιμές τους ξεκινούν από 0,50 ευρώ!
  • Είδη αυτοκινήτου κι έξυπνα gadget για να κυκλοφορείτε με το αυτοκίνητό σας με άνεση. Χρήσιμα είδη από αδιάβροχες μεμβράνες καθρεφτών έως σκούπα αυτοκινήτου κι άλλα πολλά έξυπνα και χρήσιμα που οι τιμές τους ξεκινούν από 0,50 ευρώ!
  •  Είδη σκύλου κι έξυπνα pet gadget που θα κάνουν εσάς και το σκύλο σας πιο trendy κι …. έξυπνους! Εδώ θα βρείτε περίεργα και πρωτότυπα είδη για τον τετράποδο και πιστό σας φίλο. Είδη που θα ανεβάσουν τη ποιότητα ζωής της δικής του αλλά και της δικής σας. Από παιχνίδια έως εκπαιδευτική τουαλέτα για τα κουτάβια κι άλλα πολλά που οι τιμές τους ξεκινούν από 0,50 ευρώ! Αξεσουάρ για το σπίτι, το μπάνιο του όπως και αξεσουάρ ομορφιάς!
  • Διάφορα μικροέπιπλα από παπουτσοθήκες έως ραφιέρες ως ένα μικρό δείγμα της δουλειάς μας. Γιατί σε εμάς μπορείτε να βρείτε όλα τα έπιπλα όπως γραφεία, βιβλιοθήκες, ντουλάπες, ντουλάπια κουζίνας κι άλλα πολλά. Μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε έπιπλο στις δικές σας διαστάσεις και όποιο σχέδιο θέλετε είτε δικό μας είτε κάποιο σχέδιο που έχετε φανταστεί, μέσα από ένα πλούσιο χρωματολόγιο. Όλα τα έπιπλα είναι δικής μας κατασκευής και οι τιμές τους είναι οι πιο οικονομικές γιατί είναι τιμές βιοτεχνίας. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας που αφορά αποκλειστικά την κατασκευή επίπλων Κατασκευή επίπλων Πέτρος Καρατζάς
  • Και τέλος αλλά εξίσου σημαντικό είναι η εξάσκηση του μυαλού και το μυαλό χρειάζεται τροφή. Η πιο σημαντική τροφή για σκέψη είναι ένα καλό βιβλίο. Σε εμάς θα βρείτε τα best seller ξένης κι ελληνικής λογοτεχνίας καινούργια και μεταχειρισμένα, τα οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τα περισσότερα σαν καινούρια και σε πολύ οικονομικές τιμές.
  • Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο; Σε είδη σπιτιού, αυτοκινήτου, είδη σκύλου ή κάποιον τίτλο βιβλίου; Μπορείτε να μας το παραγγείλετε κι εμείς θα σας το φέρουμε. Ζητήστε το μας κι εμείς θα φροντίσουμε να το βρούμε για εσάς!